Stop inbraken en diefstal, registreer je eigendommen!


BERKELLAND – Via de gratis Stop Heling app kun je al je waardevolle spullen registreren. Na inbraak of diefstal heb je dan meteen alle gegevens bij de hand voor je schadeclaim bij de verzekeraar en je aangifte bij de politie. Na de aangifte komen alle specifieke kenmerken van je gestolen eigendommen terecht in de database van Stop Heling. Daarmee vergroot je de kans dat je je waardevolle bezittingen terugkrijgt. Bovendien kunnen dieven je gestolen spullen daardoor minder makkelijk kwijt en zullen zij eerder tegen de lamp lopen.

Bescherm je waardevolle spullen tegen inbraak en diefstal:
🔹Neem preventieve maatregelen tegen woninginbraak en diefstal
🔹Scan het serienummer van je waardevolle eigendommen in de Stop Heling app
🔹Upload foto’s van je sieraden, kunst en antiek in de Stop Heling app
🔹Mail de lijst van je bezittingen naar jezelf en bewaar hem op een veilige plek

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven