Taalcafé Ruurlo van start


RUURLO – Binnen de gemeente Berkelland  en in de Oost Achterhoek zijn er diverse informele taalactiviteiten. Ruurlo ontbrak op deze lijst. Daarin willen Souhir Ibrahim en Jan Cees Rutgers verandering inbrengen. “Geïnspireerd door Taalcontact Borculo hebben wij het initiatief genomen om ook in Ruurlo een informele taalactiviteit te starten: Taalcafé Ruurlo”. Zo laat het tweetal weten.

Nederlands spreken
Taalcafé Ruurlo wil oud- en nieuwkomers de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten en vooral: Nederlands te spreken. In overleg met Taalhuis en Bibliotheek Oost-Achterhoek wordt hiervoor, vanaf 11 mei, wekelijks de gelegenheid geboden op woensdagochtend van 10:00 – 11:30 uur in de Bibliotheek Ruurlo aan Dorpsstraat 74.

Foto: taalcontact Borculo

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven