Tren Meuleman behaalde een 4e plaats in Nijmegen


EIBERGEN –  De tweede wedstrijd van de pupillen C werd gehouden in de SportQube in Nijmegen. Daar deden uiteraard ook weer jongens van Odival Eibergen aan mee. Ze hadden zich goed voorbereid en gingen voor een goeie plaatsing. Voor Odival deden mee Tren Meuleman, Luka Caloski, Sjoerd de Groot en Jack Bussink. De jongens moesten al vroeg uit de veren want de eerste wedstrijd begon om 8.30 uur en ze moesten een half uur voor aanvang aanwezig zijn. Er deden 2 groepen van pupil C mee aan de wedstrijd in Nijmegen verdeeld over 2 wedstrijden met een totaal van 67 turners.

De Odival turners startten in de eerste wedstrijd waar 33 turners waren ingeschreven. Allemaal startten ze op sprong. Met 17.25 punten werd Luka daar 2e met een overslag op de pegases. Daarna ging het naar brug waar Tren met 15.30 ook een 2e plaats behaalde. Ook op rekstok behaalde Tren een 2e plaats met 14.90 punten. Op vloer ging het voor Luka prima met een 2e plaats met 15.00 punten. Luka heeft zich op vloer echt goed verbeterd. Er werd een top oefening geturnd door Luka. Sjoerd en Jack deden op enkele toestellen goed mee maar hadden ook wat pech bij enkele toestellen. Gevolg was een mindere score in de totaaluitslag. Tren behaalde een 4e plaats met 89.95 punten, net geen podium plaats wat 1.35 scheelde.

Luka behaalde een nette 14e plaats met 83.85 punten. Sjoerd en Jack hebben alles gegeven en werden respectievelijk 22e en 25e in deze grote groep van 33 turners. Op deze prestaties kun je met trots terugkijken omdat deze 4 jongens in een groep meededen waar door de meeste turners zo’n 8 tot 10 uur wordt getraind, waar ze zelf maar 4 uurtjes trainen in een sporthal. Prima prestatie waar de trainer ook tevreden mee is uiteraard. Nu weer verder trainen om nog meer te verbeteren. Het seizoen 2021 – 2022 is hiermee afgesloten en kunnen de jongens zich voorbereiden op het volgende seizoen. Alles is te volgen op de website van Odival te weten www.odival.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven