Twee teams RGV Ruurlo Acrogym plaatsen zich voor NK


RUURLO – Zondag 22 mei stond RGV Ruurlo Acrogym met twee teams op de halve finale van het D/E-Niveau. Britt & Alien kwamen uit als Damespaar in het D-Junior niveau en als Damesgroep in het zelfde niveau stonde Mirte, Juliët & Noya op de vloer. Op deze halve finale was er een plekje te verdienen voor het NK, dus de dames waren extra zenuwachtig. Ondanks de zenuwen hebben ze mooie oefeningen laten zien en gingen Mirte, Juliët en Noya zelfs met een gouden medaille naar huis. Als eerste was het de beurt aan Mirte, Juliët en Noya. Vooraf was het bekend dat het deelnemersveld erg sterk was en dat zorgde voor wat extra zenuwen. Ondanks deze zenuwen straalden de dames op de vloer. De balans elementen werden mooi lang aangehouden en de tempo elementen werden hoog gegooid. De dans ging ook perfect en dit alles werd beloond met een mooie score van 22,950 punten.

Vervolgens mochten Britt & Alien op de vloer verschijnen. Britt & Alien wisten ook de zenuwen onder controle te houden en lieten zeer mooie elementen zien en dat terwijl ze afgelopen woensdag nog een aanpassing moesten doorvoeren in hun elementkeuze. Met deze mooie oefening kregen de dames een prima score van 21,700 punten.

Britt & Alien zijn net niet op het podium geëindigd, maar met deze mooie 4e plaatst hebben ze zich gelukkig weten te verzekeren van een plekje op het NK. Daarnaast werd tijdens de prijsuitreiking bekend dat Mirte, Juliët & Noya eerste zijn geworden en met deze gouden medaille hebben ze zich dik geplaatst voor het NK welke plaatsvindt op 11 juni 2022 in Kampen.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven