Tweede wedstrijd Free-Wheel Inline Cup Oost in Eibergen


EIBERGEN – Na de successen van Loes Busser, Aleid Klompmaker en Hans van de Wetering bij de 1e wedstrijd in Doetinchem, gaat de caravaan van de Free-Wheel Inline Cup Oost zich opmaken voor een 42 km wedstrijd van aanstaande woensdag 11 mei Bij de Wieler – en Skeelervereniging de Peddelaars uit Aalten en de Wieler- en Skeelervereniging de Stofwolk uit Eibergen .

Gratis toegang
Deze wedstrijd op de baan van De Stofwolk in Eibergen is de tweede in de Free-Wheel Inline Cup Oost competitie welke bestaat uit totaal 10 wedstrijden in het oosten en midden van Nederland. Deze avond is publiek van harte welkom, de toegang is gratis. 

Clinic
Voor de 42 km Marathon wedstrijd zal er een skeelerclinic zijn voor alle omliggende verenigingen en voor alle inwoners van Berkelland. Na afloop van de clinic ligt er voor de deelnemer een leuke Goodie Bags klaar aangeboden door de hoofdsponsor van RTC de Stofwolk Woest Sport uit Borculo. De skeeler clinic zal verzorgd worden door Jumbo –Visma rijder Casper de Gier, AB Vakwerk/Reggeborgh rijder Lars Woelders en Mart Nijhof van de ploeg Greenwood-Liev. Deelname aan de clinic is gratis. 

Aansluitend aan deze clinic is er deze avond ook een 42 km marathon aanvang 19.30 uur. 42km wil zeggen dat de rijders 27 ronden moeten rijden op het prachtige wieler en skeelerparcours van de RTC de Stofwolk aan de Rietmolenseweg 5 in Eibergen. In alle categorie worden, evenals vorig jaar weer veel landelijke top skeeleraars verwacht het beloven dus weer mooie spectaculaire wedstrijd te worden met sport op hoog niveau. Tijdens deze marathon 42 km worden net als in Doetinchem diverse premie sprints gehouden, extra punten voor het klassement zijn er weer te verdien en er zijn deze avond ook premieprijzen beschikbaar gesteld door de volgende bedrijven.

Arjan Mombarg van Free-Wheel Vorden : zetje skeeler wielen.

Raymond van Free-Wheel organisatiebureau : wordt er € 50,00 aangeboden.

Rexwinkel slagerij : Vleespakket

Bjorn& Marieke’s bloemenbinderij : worden de bloemen verzorgd.

Boeren zuivel van Claudia Eibergen: 2 zuivel pakketen

Tegelzetbedrijf Somsen & Wensink Aalten geeft € 250,00 voor de diverse premie sprints.

Starttijden

19.30 uur categorie: Heren 2 : afstand 27 ronden

19.30 uur categorie: Dames 2 : afstand 22 ronden

19.30 uur categorie: Masters : afstand 27 ronden

19.30 uur categorie: Heren 1 : afstand 27 ronden

19.30 uur categorie: Dames 1 : afstand 22 ronden U kunt zich nog in schrijven via Schaatsen.nl inschrijvingen deze link staat open tot 10 mei 23.59 uur

Terplaatse inschrijven is ook mogelijk tot uiterlijk een half uur voor de wedstrijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven