Uitleg planten en dieren herkennen met een app bij Bibliotheek in Neede


NEEDE – Op dinsdag 7 juni wordt er in de Bibliotheek Neede uitleg gegeven over apps, waarmee je planten en dieren kunt herkennen. Deze workshop begint om 10.00 uur. Deelnemen is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan in de Bibliotheek Neede, via www.oostachterhoek.nl/digitheek of via 088-0062929.

Planten- en dierenapps
Herken je dit? Wandelend zie je een prachtig bloemetje, maar je hebt geen idee wat het is? Of een vrolijk fluitend vogeltje, waarvan je de naam niet kent? Tijdens de Digitheek-workshop krijg je uitleg over apps waarmee je flora en fauna kunt herkennen, zelfs tijdens je wandeling. Denk eraan om je smartphone of tablet mee te nemen naar de workshop.

Digitheek
In de Digitheek worden korte workshops gegeven, over diverse digitale onderwerpen. Van uitleg over wandelapps, tot zoeken in digitale foto-archieven, van uitleg over handige biebapps tot het maken van fotoboeken. Meer informatie: www.oostachterhoek.nl/digitheek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven