VIOS Beltrum wint van FC Eibergen en gaat zich opmaken voor de nacompetitie


EIBERGEN – In eigenhuis heeft VIOS Beltrum zondag gewonnen van FC Eibergen. Ian Groot Severt zorgde voor een 1-0 rust stand. Kort na rust bracht Ramon ter Maat de gasten op gelijke hoogte. Amper tien minuten later was er opnieuw een voorsprong voor de thuisclub. DIt keer was het Freek Helmers die het doelpunt maakte. Good old Jürgen Wiegerink bepaalde de eindstand op 3-1. Volgende week de laatste competitieronde. FC Eibergen is daarna klaar, VIOS Beltrum gaat na volgende week deelnemen aan de nacompetitie. Gerrit Mengerink sprak na afloop met Arno Leppink van FC Eibergen en Kevin Vos van VIOS Beltrum.

Interview met Arno Leppink van FC Eibergen

Interview met Kevin Vos van VIOS Beltrum 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven