Voor de 57e keer dauwtrappen in Gelselaar


GELSELAAR – Op Hemelvaartsdag, komende donderdag, gaat men voor de 57e keer dauwtrappen in Gelselaar. De laatste twee jaar heeft men wel gewandeld, maar geen gezellige nazit gehouden. Dus ook geen feestje gevierd ter gelegenheid van de 55e dauwtraptocht. “Dat halen we dit keer in! We hopen op veel deelnemers en mooi weer tijdens deze altijd zeer gezellige wandeling”. Zegt Bert Hondorp van de organisatie.

Bert zijn vader was bakker in Gelselaar en organiseerde 57 jaar geleden de dauwtraptocht voor de eerste keer. Inmiddels organiseer Bert de wandeling samen met Erna Rouhof.  Om 06.00 uur vertrekken de deelnemer per auto vanaf het huis van Bert en Rita Hondorp aan de Geesterseweg 1 in Gelselaar.  “De wandeltocht is ongeveer 10 kilometer, dus voor iedereen goed te doen”. Legt Erna uit. “Wanneer we na de wandeling terugkeren bij het huis van Bert en Rita is er tijd voor een drankje en live muziek van Half Gas”.

Geef je op
Heb je zin om mee te lopen? Geef je dan vooraf even op. Dit kan bij Bert Hondorp telefoonnummer 06-51575106 of Erna Rouhof telefoonnummer 06-13726273 (b.g.g. via WhatsApp)

In 2020 werd het dauwtrappen voor de 55ste keer georganiseerd in Gelselaar. Toen maakt Omroep Gelderland een reportage:

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven