Vriendjes en vriendinnetjes voetbalmiddag bij Sportclub Neede


NEEDE – Tess Doornink uit Groenlo studeert aan het ROC van Twente Sport & Bewegen niveau 3. Als examenopdracht moet Tess een kleinschalig evenement organiseren. Dit zal plaatsvinden bij Sportclub Neede, waar ze eveneens 2 avonden in de week stage loopt doormiddel van het geven van trainingen. Tess zal een leuke (gratis) trainingsmiddag geven voor alle kinderen (6 t/m 12 jaar). Ook wanneer je niet uit Neede komt, maar graag mee wilt doen ben je harte welkom. Voor alle kinderen die meedoen is er aan het einde van de training een lekkere verrassing. De training vind plaats op woensdag 25 mei van 15:00 tot 17:00 uur op Sportpark ’t Haantje.

Opgeven
Stuur een mail met je naam ,je leeftijd en je telefoonnummer naar [email protected] 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven