Vrijdag 17 juni staat de OVM Haarlo-op weer op de agenda


HAARLO – Op vrijdagavond 17 juni aanstaande staat de OVM Haarlo-op van Sportclub Haarlo weer op de agenda. Normaal gesproken wordt de Haarlo-op gehouden in januari maar door het corona virus kon het evenement begin dit jaar niet doorgaan. Om dit mooie evenement toch plaats te laten vinden heeft de organisatie gekozen om de loop te organiseren op een hopelijk mooie zomeravond in juni. Hele andere omstandigheden dan in begin januari dus. Ook deze keer kan er gekozen worden uit 3 verschillende afstanden. De verschillende routes lopen door de mooie omgeving van Haarlo en zijn 4, 8 of 14,3 kilometer lang.

Berkel
De route van 4 km is grotendeels verhard, men loopt hier deels langs de Berkel om uiteindelijk te finishen op het sportpark. Ook de route van 8 km is deels verhard maar gaat ook deels over diverse mooie bospaden. Op deze afstand komt men door het mooie Wolinkbos. De route van 14,3 km heeft alles in zich, fietspaden, zandpaden, bospaadjes en gaat langs houtwallen en kanaaltjes.

Startschot
Inschrijven voor de deelnemers is mogelijk tussen 17:45 en 18:45 uur. Het startschot voor alle afstanden zal zijn om 19:00 uur. Het is mogelijk om van de voorinschrijving gebruik te maken, dit kan online via de website van Sportclub Haarlo. Een startnummer zal dan klaarliggen bij de start, hier kan dan ook het inschrijfgeld contant worden voldaan. Leden van Sportclub Haarlo betalen € 2,50 inschrijfgeld, niet-leden betalen € 5,- inschrijfgeld. Bij het inschrijfgeld inbegrepen is een consumptiemunt die in de kantine van Sportclub Haarlo ingewisseld kan worden voor een verfrissend drankje. Verder is er na het hardlopen voor iedere deelnemer bij de finish fruit en energydrank aanwezig.

Voor meer informatie over de Haarlo-op kun je terecht op de site van Sportclub Haarlo. De organisatie hoopt veel sportievelingen te mogen verwelkomen op vrijdag 17 juni op Sportpark de Berkel , Overbekkingsweg 2 in Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven