Wandel Challenge Ruurlo zoekt mannen


BERKELLAND – Op donderdagavond 12 mei is de
Berkellandse Wandel Challenge met veel enthousiaste deelnemers van start gegaan op de velden van VV Ruurlo onder prachtige weersomstandigheden. De zorg liet zich van haar beste kant zien, een huisarts en een praktijkondersteuner liepen mee om de deelnemers extra te ondersteunen. De komende 20 weken wordt er elke donderdagavond van 18.30-19.30 uur gewandeld en na afloop wat gedronken in de kantine van VV Ruurlo.

Gezondere leefstijl
De Challenge is een initiatief van de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met trainsters van ASV Eibergen en bedoeld voor mensen die moeite hebben met wandelen of willen starten met wandelen en nog geen 2-3 km kunnen volhouden. Het is zeer geschikt voor mensen met een chronische aandoening. Het kan een eerste stap zijn naar een gezondere leefstijl. Er blijken nauwelijks mannen mee te doen en daarom roepen we mannen op om zich ook aan te melden en mee te lopen! Iedereen die het eens wil uitproberen is van harte welkom. Neem daarvoor contact op met de Sport Federatie Berkelland. Stuur een email naar [email protected] of bel naar 06-23670900.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven