Woeste woensdag: startschot bouwseizoen Festunique

BELTRUM- Na 2 jaar wachten is het zover, de eerste editie van, de pre-party van Festunique, “Woeste Woensdag” staat voor de deur. Dit zal het startschot zijn van het bouwseizoen van Festunique, ook wel de pre-Festunique knaller van een feestavond! Waarbij wagenbouwers, feestgangers en iedereen die zin heeft is uitgenodigd.

Speltakel
Op woensdagavond 25 mei (de avond voor Hemelvaartsdag) zal het spektakel plaatsvinden op het Pigpop terrein te Voor-Beltrum.  Van 20:00 tot 21:00 zal er inloopuur zijn. Tijdens dit uurtje zal bijvoorbeeld de volgorde van het corso worden geloot en zullen er wat kleine dingen worden laten zien. Heb je hier geen behoefte aan? Kom dan vanaf 21:00 want dan zal het feest echt los barsten onder leiding van de band Satisfexy! 

Opbrengst voor de wagenbouwers
De opbrengsten van deze avond komen ten goede van alle wagenbouwgroepen uit Beltrum. Bij aanschaf van een ticket a €10 ontvang je bij binnenkomst 5 consumptiemunten! De ticketverkoop is bedoeld om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers.

Kom dus gezellig een avond feestvieren en ondertussen iets goed doen voor de wagenbouwgroepen uit Beltrum. De tent staat er, de band is er klaar voor…. Ben jij er ook klaar voor?

Koop je ticket via deze link.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven