250 dansers LG-Dance oogsten lovende reacties


BORCULO/RUURLO – De ruim 250 dansers van LG-Dance uit Borculo en Ruurlo, hebben zondag na twee jaar ‘corona-afwezigheid’, een spetterend optreden verzorgd in Theater de Storm in Winterswijk. Voor een bijna uitverkochte theaterzaal werden twee voorstellingen opgevoerd.

Er was een middag- en een avondvoorstelling. De voorstelling herbergde een grote diversiteit aan dans en theater. De getoonde dansen van hoog niveau. Kostuums en muziek waren afgestemd op het thema ‘t Wordt eens tijd!’ En de reacties na afloop waren lovend. De voorstelling kwam tot stand dankzij de inspanning van tien docenten en enthousiaste ouders achter de schermen. Het belangrijkste is echter dat de dansers en theateracteurs terug kunnen kijken op een prachtige dag, waarop zij met veel plezier in actie kwamen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven