Acrogym RGV Ruurlo sluit het acroseizoen goed af!


RUURLO – Afgelopen zaterdag 11 juni vond het NK acrogym plaats voor de damesgroep D-Junior Mirte, Juliët & Noya en damespaar D-Junior Britt & Alien. Na 2 jaar zonder wedstrijden hebben deze twee teams van RGV Ruurlo het NK weten te behalen. Het behalen van het NK was al een prestatie opzich. De laatste keer dat RGV Ruurlo naar het NK mocht, was 6 jaar geleden.

NK
Mirte Juliët & Noya mochten het spits afbijten. Voor Juliët was het haar laatste acrowedstrijd. De dames lieten zien dat zij zich terecht hebben geplaatst voor het NK. Zij behaalde een mooie 6e plek. Britt & Alien hadden al een sterk deelnemersveld achter zich gelaten. Ze wisten een goeie oefening neer te zetten en mogen trots zijn op een 8e plek. Beide teams mogen terugkijken op een fantastisch seizoen met voor Mirte, Juliët & Noya 2 gouden medailles en Britt & Alien 2 zilveren medailles. Dit was de laatste acrowedstrijd voor RGV Ruurlo. Vanaf nu wordt er getraind in nieuwe team voor het volgende seizoen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven