B&B de Groes Borculo bekroond bij verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast’


BORCULO – Bed and Breakfast de Groes in Borculo is tot winnaar verkozen in de categorie 3 tulpen bij de ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2022’. De uitslag van de verkiezing werd woensdagochtend bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Het winnen van deze verkiezing is een bijzonder knappe prestatie. Zo wordt de kwaliteit van de faciliteiten en services objectief vastgesteld door een mystery guest, maar ook de reviews van echte gasten op Bedandbreakfast.nl tellen mee. Zo ontstaat een totaalbeeld van zowel de kwaliteit als gastvrijheid. B&B de Groes komt daarbij als beste uit de bus in de categorie 3 tulpen”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Gasten over Bed and Breakfast de Groes
Bezoekers waarderen B&B de Groes met een gemiddelde reviewscore van maar liefst een 9,6 op Bedandbreakfast.nl. De reacties zijn lovend, zo schrijft één van hen: “In een woord fantastisch! De ligging is geweldig, de accommodatie is tip top in orde. Mooie kamer, heerlijk bed, ruime en heerlijke douche. Slagroom op de taart is het ontbijt. Het ontbreekt je aan niets. Je kan zien dat er veel aandacht aan wordt besteed. Wij komen zeker terug!”

Winnaars per categorie
In de categorieën 2 tot en met 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn de beste B&B’s van Nederland uitgeroepen. De hoofdprijs in de categorie 5 tulpen is toegekend aan Logan Landing Bed & Breakfast in Rilland. Een overzicht van alle bekroonde accommodaties per categorie:

Winnaar categorie 5 Tulpen
Logan Landing in Rilland (Zeeland)
Winnaar categorie 4 Tulpen
Droom in het Bos in Oisterwijk (Noord-Brabant)
Winnaar categorie 3 Tulpen
Bed and Breakfast de Groes in Borculo (Gelderland)
Winnaar categorie 2 Tulpen
B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven