Bestuur KWF Berkelland neemt afscheid

NEEDE/BORCULO –  Afgelopen week hebben de plaatselijke KWF coördinatoren van Borculo e.o., Jaime Lebbink en Sharon Dekker, afscheid genomen van het dagelijks bestuur van KWF Berkelland.

Past niet meer
Het KWF wil meer in contact staan met de plaatselijke coördinatoren en collectant en stapt ook volledig over van collectebus naar collectebord. Bij deze nieuwe visie past een volwaardig/overkoepelend bestuur niet meer. Daarom is ervoor gekozen om het bestuur op te heffen. Zowel Hennie Boevink (secretaris), Arthur Heister (voorzitter) en Alfons ten Hoopen (penningmeester) blijven collectant, het is en blijft namelijk nog steeds een onwijs goed doel geven ze aan.

Klein presentje
Als dank voor hun tomeloze inzet en energie dat het bestuur van KWF Berkelland vanaf 2014 heeft getoond, zijn afgelopen week door Jaime en Sharon persoonlijke woorden van dank uitgesproken en een klein presentje overhandigd. “Ook via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken!”. Het nu, voormalig bestuur van KWF Berkelland kijkt terug op een reeks aan succesvolle en goed georganiseerde collecteweken en jubileumvieringingen. Het hoogtepunt in de afgelopen jaren was toch wel de organisatie en beleving van de Samenloop voor Hoop wat in 2016 is gehouden op Sportpark de Bijenkamp.

Hulp
Wil jij komende collecteweek ook helpen met collecteren in jouw woonplaats of buurtschap? Laat het weten een de KWF coördinatoren  Borculo/Neede e.o. Sharon Dekker en Jaime Lebbink via 0615308416

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven