Boerendag Beltrum op 18 & 19 juni

BELTRUM- Trekkertrek, bandjes kieken en kinderactiviteiten: Boerendag Beltrum 18 & 19 juni 2022. Een gezellige feestavond, swingende bandjes, trekkers en leuke kinderactiviteiten.. Boerendag Beltrum 2022 gaat van start in het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni! Op het terrein aan de kooigootsweg trappen we op de zaterdagavond 18 juni af met het Full Pull Fest. Boh Foi Toch en DJ Brozus zorgen deze avond dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan.

Zondag 19 juni kun je weer genieten van de welbekende trekkertrek. Ook zijn er natuurlijk activiteiten georganiseerd voor de kinderen (tot en met 13 jaar gratis entree). Aan het einde van de middag en in de avond is er ook de mogelijkheid om een dansje te wagen met de hits van de band Free Willy en de Disco Kings. De kaarten voor het Full Pull Fest zijn verkrijgbaar viahttp://www.boerendagbeltrum.nl en aan de kassa.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven