Concert Roon Staal in Dorpskerk Ruurlo verplaatst

RUURLO – Het concert van zanger/pianist Roon Staal in Ruurlo in de Dorpskerk gaat op zondag 12 juni niet door. Het concert wordt verplaatst zondag 3 juli. Het aanvangstijd blijft ongewijzigd, 16.00 uur. Dat geldt ook voor de locatie; de Dorpskerk in Ruurlo is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Na de succesvolle Lente Tour trekt de 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal weer door het land met zijn Zomer Tour langs veertien locaties in tien provincies. De tour start op 9 juni en eindigt op 3 juli. Het is één van de maar liefst vijf vaste tours in het jaar en zelfs gedurende de corona-periode bracht hij met zijn organisatorisch team intieme, corona-proof concerten. Staal zingt met veel bevlogenheid en overtuigingskracht bekende covers en eigen werken. Hij begeleidt zichzelf achter de piano.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven