Dagje Drenthe voor de leden van ‘Zij Actief Eibergen’


EIBERGEN – Eindelijk konden de dames van Zij Actief Eibergen dan op donderdag 9 juni weer een gezellige dag uit, met de bus van Hartemink. Leden, niet-leden, maar ook de dames van Zij Actief Beltrum die voor de eerste keer mee gingen, hadden er echt zin in.

Het was een stralende dag en na twee jaar mocht het wel weer een keer. De bus vertrok 8.00 uur ‘s morgens vanaf Zwikkelaarsplein naar Drenthe. Na een heerlijke kop koffie met gebak in Hardenberg, kwamen de dames aan bij boerin Agnes (van Boer Zoekt Vrouw) in Gasselternijveen waar ze heel hartelijk werden ontvangen. Agnes vertelde over haar boerenleven, het avontuur van Boer Zoekt Vrouw en ze maakt heerlijke roomadvocaat. Die moest natuurlijk wel even worden geproefd. Er zijn heel wat flesjes roomadvocaat met verschillende smaken meegegaan naar Eibergen en Beltrum.

Gevangenismuseum
Via een mooie route naar Veenhuizen was er een rondleiding in het gevangenismuseum. Het gebruikelijke terrasje pakken lukte niet meer, maar iedereen stond een heerlijk diner te wachten bij Hof van Twente in Hengevelde. Rond half negen ‘s avonds werden ze weer afgezet aan het Zwikkelaarsplein. Iedereen voldaan van alle lekkers, bezienswaardigheden en niet te vergeten de gezelligheid in de bus, met de chauffeur. Deze dag is voor herhaling vatbaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven