Eerste avondwandelvierdaagse vanavond van start in Gelselaar


GELSELAAR – Vier dagen lang lekker wandelen, in veel plaatsen is dit een jaarlijks terugkerend evenement. In Gelselaar gaan ze in 2022 voor het eerst een avondwandelvierdaagse organiseren. Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni a.s. kan er elke avond een prachtige wandeling worden gemaakt door de schilderachtige omgeving van het kerkdorp.

Breedtesport
De organisatie is in handen van de ‘Gelster Clinics’, wat een onderdeel is van voetbalvereniging EGVV. De club wil zich meer en meer gaan inzetten voor de breedtesport. Nadat ‘Gelster Clinics’ eerder al een bootcamp, yoga en kickboksen organiseerde komt men nu met een wandelvierdaagse. “Deze is bedoeld voor iedereen. Groot, klein, jong, oud, sportief en minder sportieve mensen kunnen mee doen. Het gaat vooral om de gezelligheid en even heerlijk buiten zijn”. Laat de organisatie weten. “Hoe leuk is het omdat samen met mensen uit het dorp en andere wandelliefhebbers te doen”.

Eten en drinken
Tijdens de wandeling is er een rustpunt waar de deelnemers iets te eten of te drinken krijgen. De versnaperingen worden allemaal aangeboden door diverse sponsoren. Onderweg zijn er ook stempelposten, als de wandelaars na vier dagen alle stempels hebben verzameld is er een leuke attentie voor iedereen. In Gelselaar zijn ze inmiddels al druk geweest met de voorbereidingen. De leerlingen van de G.A. van der Lugtschool en de jeugdcommissie “Gelsterse Hooligans”  hebben allemaal hun steentje al bij gedragen aan de organisatie. Het resultaat zal de komende dagen te zien zijn. 

Start en finish
Elke avond kan er gestart worden tussen 18 en 19 uur vanaf Sportpark De Benneker in Gelselaar. Je kunt kiezen uit een route van 3 en 7 kilometer. Deelname kost €2,50, wil je op de vrijdagavond bij binnenkomst een medaille ontvangen dan zijn de kosten voor deelname € 5,-. De kosten kunnen op de eerste avond contant of per pin worden voldaan. Honden mogen helaas niet mee. Wil je elke dag meelopen dan kun je je vanavond tussen 17.45 uur en 19.00 uur in de kantine van EGVV aan de Driessenweg 25 in Gelselaar nog aanmelden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen 1, 2 of 3 dagen te lopen. Dan kun je je gewoon op de avond zelf nog aanmelden. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven