EGVV met voorsprong de rust in tegen FC de Rebellen

GELSELAAR – EGVV vierde gisteren op grootste wijze haar 75 jarig bestaan. De club uit Gelselaar bestond op 5 september 2020 75 jaar, maar kon haar jubileum door de coronacrisis niet eerder vieren. Donderdagavond was het dan zover, ruim 800 toeschouwers bekeken de wedstrijd tussen EGVV en FC de Rebellen.

Andy populair
Andy van der Meijde is in Nederland nog lang niet vergeten, dat bleek in Gelselaar ook maar weer eens. Iedereen, jong en oud, wilde met de oud voetballer op de foto. Van der Meijde was niet de enige oude bekende die gisteren op bezoek was in Gelselaar. Royston Drenthen, Olaf Lindenbergh, Patrick Pothuizen, Dennis Gentenaar allemaal waren ze er. Coach Gertjan Verbeek kon het zelfs niet laten zelf nog even in te vallen. EGVV had zich zelf voor deze gelegenheid versterkt met een aantal spelers. Oud spits Ronald Zieverinkg droeg voor even weer het shirt van EGVV en voor deze gelegenheid trokken ook Mark Tackenkamp (DEO), Niels Oortwijn (Haarlo) en Robin Jerusalem (Lochuizen) een groenshirt aan. 

Rick Beumer steelt de show 
In de rust stond er een verrassende tussenstand op het scorebord. Door een doelpunt van Jorn Meutstege werd het 1-0 en die stand bleef onveranderd tot aan de thee. Na rust tapten De Rebellen uit een ander vaatje en werd het uiteindelijk 1-7. Opvallend waren de twee goals van Rick Beumer. Deze speler van EGVV 3 had een prijs gewonnen. Hij mocht twintig minuten meespelen in het elftal van FC de Rebellen. Rick beleefde de avond van zijn leven want hij scoorde twee keer.

Na afloop van het duel deelden De Rebellen volop handtekeningen uit, gingen met fans op de foto en dronken een biertje. EGVV kijkt terug op een geslaagde avond.  

Foto’s Jaime Lebbink 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven