Eibergen vervuld sportieve plicht tegen Delden, Markelo kampioen door blamage Reünie


EIBERGEN – Het had een bloedstollende ontknoping kunnen worden maandagmiddag in de vierde klasse B. Uiteindelijk werd het door toe doen van v.v. Reünie een makkelijke middag voor Sportclub Markelo. De Borculoërs liepen met het schaamrood op de kaken van het veld in Markelo, de ploeg van Bert van Losser verloor met maar liefst 7-0 en zette daarmee een van de grootste uitslagen in de vierde klasse B van dit seizoen in de boeken. De Markeloërs waren daarmee zeker van het kampioenschap. De enige ploeg die Markelo daar vanmiddag van af had kunnen houden was sv Delden. Tegenstander FC Eibergen liet zich vanmiddag echter niet overlopen maar voldeed aan haar sportieve plicht. De ploeg van scheidend trainer Arno Leppink hield de kampioenskandidaat in eigen huis op 2-2. Gerrit Mengerink sprak na afloop met Rob Bakker van sv Delden en Arno Leppink en Patrick Geesing die beide vandaag afscheid namen van FC Eibergen.

Interview met Rob Bakker 

Interview met Arno Leppink en Patrick Geesing

Foto’s Eibergen – Delden door Gerrit Mengerink

Foto’s Markelo – Reünie door Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven