Emausspektakel weer als vanouds

BORCULO – Het Emausspektakel zit erop. Na twee jaar wachten was het weer een ouderwets zinderende editie! Met een grotere feesttent, een meer gevarieerd muziekaanbod kwamen sport en gezelligheid weer als vanouds samen!
Volle bak
Door 20 voetbalteams en 15 volleybalteams werd er op de velden van v.v. DEO afgelopen weekend fanatiek maar grotendeels op recreatieve basis gesport Bij het voetbaltoernooi werden teams ingedeeld in een prestatie- en een recreatieklasse. Bij het volleybal was er een aparte dames poule en twee mix poules. Op een enkel buitje op zondag na waren de weergoden de organisatie goed gezind. Met Feest DJ Jochem en rasartiest Arjon Oostrom ging het dak van de tent er op zaterdagavond direct al af. Op de zondag barstte het feest wederom los na de prijsuitreiking met DJ Christo Meijer en de band Wahnsinn op het podium.

Geslaagd
Mede door het massale enthousiasme van alle aanwezigen kan de organisatie terugkijken op een meer dan geslaagd spektakel. Alle deelnemers aan zowel het voetbal- als volleybaltoernooi heel hartelijk dank maar ook de in groten getale aanwezige toeschouwers heel fijn dat jullie er waren! Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug in de Dijkhoek.

foto 1: Winnaar Reinder Pot bokaal recreatie voetbal: The A-team
foto 2 Winnaar Reinder Pot bokaal prestatie voetbal: Los Combatientes
foto 3: Winnaar Wiebe Terwel sportiviteitsprijs: DEO Dames
foto 4: Winnaar volleybaltoernooi damesteams: The Angels
Winnaar volleybaltoernooi mix poule: Maxies 2

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven