Eric Braamhaar leidt EGVV – FC de Rebellen, Gertjan Verbeek coach


GELSELAAR – EGVV viert komende donderdag alsnog haar 75 jarig bestaan. Dit doet de club uit Gelselaar met een wedstrijd tegen FC de Rebellen. Dit is een team met oud profvoetballers die vroeger nou niet bepaald als lieverdje te boek stonden. Spelers als Andy van der Meijde, Royston Drenthen, Ali Boussaboun, Jeroen Heubach, Patrick Pothuizen en Olaf Lindenbergh komen richting Sportpark De Benneker om de voetbalschoenen nog eens aan te trekken. Gertjan Verbeek zal als coach van dit illustere elftal meekomen. Tevens heeft de jubilerende club oud toparbiter Eric Braamhaar gestrikt om het duel te leiden. Braamhaar voor tot en met 2017 wedstrijd op nationaal en internationaal niveau.

Kaartverkoop
Kaarten zijn donderdagavond verkrijgbaar aan de kassa, maar je kunt ook nu je kaarten al kopen bij een drietal voorverkoop adressen. Dit zijn:
– Tabak en Wijn en Zo in Borculo
– Tabakorie Rona in Neede
– Spar Kleijs in Diepenheim

Het terrein is vanaf 18.30 uur die avond geopend. De wedstrijd zelf zal aanvangen om 19.30 uur. Na afloop van het duel kan men op de foto met de Rebellen, is er live muziek van Zanger Orlando en kan er onder het genot van een hapje en drankje nog worden na gesproken over het duel. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven