Groenfestival Gardenista-Bloemschikcompetitie

BERKELLAND – De Gardenista 2022, hét landelijke groenfestival van Groei & Bloei, zit er weer op. Dit evenement vond plaats van woensdag 25 t/m zondag 29 mei op de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem (vlakbij Zwolle). Dit jaar was het thema ‘Leef in het Groen’. Als sub-thema kon je kiezen uit ‘Flowerfestival’ en ‘Duurzaamheid ten Top’.

Amateurs
Op de eerste dag van dit 5-daagse groenfestival werd Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen in de categorie ‘amateurs’ vertegenwoordigd door twee vaardige bloemstylisten. Ineke Addink, afkomstig uit Barchem, kan trots zijn op een verdienstelijke vijfde plek (74 punten). De bloemcreatie van haar plaatsgenoot Hermien Bannink was goed voor een mooie tiende plek (69,9 punten). De bloemschikcompetitie vond plaats in een grote open tent op het sfeervolle terrein van buitenplaats Den Alerdinck. Na afloop van de wedstrijd werd met alle creaties een fraaie expositie ingericht. Deze trok tijdens de resterende dagen van het groenfestival vele bewonderende blikken.

Afmelden
Helaas moest een aantal deelnemers van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen vanwege ziekte of persoonlijke omstandigheden afzeggen voor de bloemschikcompetitie. Heel jammer!


Meer foto’s en informatie vindt u op de website.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven