Grote streekboekenverkoop bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers in Doetinchem


BERKELLAND – Liefhebbers van boeken over onze streek kunnen op maandag 11 juli a.s. terecht bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers waar een grote verkoop van tweedehands streekboeken en tijdschriften wordt gehouden. Het aanbod bestaat uit streekhistorische en algemeen historische boeken, genealogische literatuur, tijdschriften, streekromans en vele oude Jaarboeken Achterhoek en Liemers.

De boekenmarkt vindt plaats in de studiezaal op de 1e verdieping van ’t Brewinc waar u tevens in de boekwinkel van het Erfgoedcentrum terecht kunt voor de nieuwste streekboeken, kalenders en wenskaarten. Locatie: Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers, gebouw ’t Brewinc, IJsselkade 13 te Doetinchem.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven