Informatieavond financiering mkb in de Achterhoek


BERKELLAND – Op dinsdag 5 juli organiseert 8rhk Ambassadeurs een informatieavond over financiering voor het mkb in het DRU-industriepark in Ulft. Initiatiefnemers Hendrik van der Meulen en Rob Schouten vertellen: “We organiseren deze avond, omdat veel mkb’ers niet volledig op de hoogte zijn van financieringsmogelijkheden voor hun bedrijf. Denk aan investeringen, voorraadfinanciering, overnames en bijvoorbeeld de verkoop van een bedrijf. Dat is een gemiste kans. Dit ontdekten we tijdens gesprekken met ondernemers tijdens het traject van de MKB-Deal Achterhoek.”

Deze informatieve en interactieve avond begint om 18:00. Robert Teunissen (stichting MKB Financiering) vertelt over het ‘mkb-financieringslandschap’ en verschillende financiers, zoals Rabobank, Taurus Corparate Finance, NPEX en Waterland Private Equity Investments en enkele informal investors houden tweeminutenpitches. Verder is er tijd voor een-op-eengesprekken met financiers en de mogelijkheid om te netwerken. Er zijn nog enkele plekken vrij, deelname is gratis en vrijblijvend. Meer informatie: https://8rhk.nl/financieringsavond-voor-mkb-achterhoek-5-juli/. Aanmelden kan ook per e-mail [email protected]

In de MKB-Deal Achterhoek zetten ondernemers zich in om een volgende stap in hun bedrijf te maken. Dat doen ze o.a. door gesprekken met collega mkb’ers en deskundigen. De MKB-Deal, is een regeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat met als doel de arbeidsproductiviteit in de Achterhoek te laten stijgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven