Jan Dijkman en Gerrit van Zwieten 60 jaar lid van v.v. Reünie


BORCULO – Tijdens het afgelopen jubileum weekend van de v.v. Reünie Borculo heeft ook de vereniging alle jubilarissen van de afgelopen twee jaar gehuldigd. Door de corona van de afgelopen jaren heeft dit niet plaats gevonden op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Tijdens dit weekend was het een mooi moment om iedereen letterlijk in het zonnetje te zetten. De zon was volop aanwezig.
Elke jubilaris ontving een speldje en een bloemetje. Daarnaast werd er natuurlijk een mooie groepsfoto gemaakt.

Jan Dijkman en Gerrit van Zwieten 60 jaar lid 
25 jaar lid waren Jeffrey Abbink, Maarten Broeke, Robbie Brugman, Roy Emsbroek, Wiljan Floors, Paskal Hermanns, Erwin Hork, Jord Klein Gunnewiek, Pascal Kock, Bram Reijntjes, Jochem Hakken, Mark Wellink, Berno Broshuis, Rob Dieperink en Lubbert Baarssen. 40 jaar lid waren Erno Wolterink en Meino Janszen 50 jaar lid Henk Lammers, Hans Horstman, Marc Schutten, Andre Assink, Harrie van Balen Blanken, Hedwig Bijenhof, Karel ter Veen, Henk Geerligs en Jan Gersen. Tevens waren nog twee personen 60 jarig lid t.w. Jan Dijkman en Gerrit van Zwieten. Zij ontvingen daarvoor een speciaal in gegraveerd tinnen bord. Mede dankzij alle familieleden, leden en vrijwilligers werd het een gezellige avond.

Foto: Jaime Lebbink

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven