Jarno Krabbenborg en Kitty Wissels uitstekende winnaars van de Borculose Golfkampioenschappen

BORCULO – Onder wisselende omstandigheden zijn woensdag 1 juni de jaarlijkse Borculose Golfkampioenschappen gehouden op de prachtige banen van de Lochemse Golfclub. De belangstelling voor dit goed georganiseerde evenement neemt elk jaar nog steeds toe en was met 56 deelnemers heel goed bezet.

Voormalige gemeente Borculo
Het toernooi, dat open staat voor inwoners en oud-inwoners van Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo werd bezocht door een uitstekende mix van jong en oud maar ook door ervaren en minder ervaren golfers. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd heerste er een fantastische sfeer. Even dreigde een heftige regenbui met onweer aan het begin van de wedstrijd, roet in het eten te gooien maar na een gedisciplineerde schuilperiode onder begeleiding van de Marshals en voor sommigen een nat pak, werd met veel enthousiasme de wedstrijd onder verder prachtige omstandigheden weer voortgezet.

Nuttige presentje
Ook dit jaar werden de deelnemers, naast de verschillende hapjes en drankjes, weer verrast met een nuttig presentje. Dit keer een hele functionele thermosfles. Bovendien werden zij na afloop van de wedstrijd uitgenodigd voor een heerlijk dinerbuffet bij Buitencentrum Kerkemeijer, waar ook de prijsuitreiking plaats vond en waar het nog heel lang erg gezellig was.

Winnaars
Bij de heren was er een verrassende maar ook een hele knappe winnaar in de persoon van Jarno Krabbenborg. Slechts 1,5 jaar aan het golfen, met een werkelijk hcp van 42, maar omdat de wedstrijdcommissie max hcp 36 accepteerde, vergaarde hij toch nog 39 stableford punten en was daarmee de absolute winnaar. Waarschijnlijk schuilt er in Jarno een natuurtalent. Bij de dames was de winnaar Kitty Wissels, al een aantal jaren erg enthousiast met golfen bezig maar nog niet eerder in de prijzen gevallen bij de Borculose. Vorig jaar kon zij vanwege haar werk helaas niet mee doen maar dit jaar heeft zij, mede dankzij de stimulans van haar mannelijke flight-genoten, haar talenten kunnen tonen.

De uitslagen:
• Neary dames: Gerlien de Haan
• Neary heren: Ab Kornegoor
• Longest dames: Gerlien de Haan
• Longest heren: Eddy Jansen
• Dames 1e prijs: Kitty Wissels 36 pnt, hcp 28.3
2e prijs: Lien de Haan 33 pnt, hcp 35.3
3e prijs: Bianca Tragter 30 pnt, hcp 34.5
• Heren 1e prijs: Jarno Krabbenborg 39 pnt, hcp 36
2e prijs: Martijn Wissing 36 pnt, hcp 33.6
3e prijs: Rogier Grondman 34 pnt, hcp 26.0

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven