Medaille regen voor RGV op het NK trampoline springen


RUURLO – Na twee jaar onzekerheid, wisselende trainingsperioden en weinig tot geen wedstrijden werd het Nederlands Kampioenschap trampoline springen in Ahoy Rotterdam gehouden. De 3e en 2e divisie springers van RGV, individueel en synchroon, sprongen op zaterdag 25 juni en de 1e divisie springers op zondag 26 juni. “Het was een feest om weer mee te mogen maken! En wat een geweldige resultaten hebben de springers behaald. Maar liefst vier synchroon paren en drie individuele springers waren de beste in hun klasse en hiermee Nederlands kampioen! Daarnaast werden er vele finale rondes gehaald en nog 4 synchroon en 2 individuele podiumplaatsen behaald”.

Samenwerking
RGV kijkt terug op een fantastisch NK trampoline springen met leden die niet alleen uit Ruurlo komen maar ook van buiten gemeente Berkelland bij ons trainen. Het is mooi om te zien dat leden van buiten de gemeente ons weten te vinden hiervoor. En wie weet wat er in de toekomst nog meer mogelijk is wanneer er gesprongen kan worden in een nieuwe sporthal in Ruurlo. Daarnaast is er een mooie samenwerking met SVOD uit Deventer waar we heel trots op zijn.

Behaalde resultaten
Individueel 3e divisie

Ilse Florijn 6e

Siem Pardijs NEDERLANDS KAMPIOEN

Maud Klein Kranenbarg 4e

Joëlle Lusink 2e

Anne de Vrught 13e

Lotte de Vrught 8e

 

Synchroon 3e divisie

Ilse Florijn & Lotte Rouwenhorst NEDERLANDS KAMPIOEN

Siem Pardijs & Kasper IJkema (SVOD) NEDERLANDS KAMPIOEN

Maud Klein Kranenbarg & Carmen Blikman 3e

Lotte de Vrught & Anne de Vrught 3e

Joëlle Lusink en Marjolein Nijhuis 2e

 

Individueel 2e divisie

Ayanna Norde 4e

Lonneke Heijink 6e

Wout Krabbenborg NEDERLANDS KAMPIOEN

 

Synchroon 2e divisie

Lonneke Heijink & Ise Jutten (SVOD) 4e

Wout Krabbenborg & Thomas Teunissen NEDERLANDS KAMPIOEN

 

Individueel 1e divisie

Larissa Buitenhuis NEDERLANDS KAMPIOEN

Alysia Buitenhuis 2e

Mady Brundel 5e

Tara Buitenhuis 5e

 

Synchroon 1e divisie

Alysia Buitenhuis & Larissa Buitenhuis NEDERLANDS KAMPIOEN

Mady Brundel & Tara Buitenhuis 3e

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven