N18 nachtlang afgesloten voor werk

BERKELLAND – De N18 wordt maandagnacht op twee plaatsen afgesloten. Zowel tussen Groenlo en Lichtenvoorde, als tussen Harreveld en Lichtenvoorde-Zuid kan het verkeer geen gebruik maken van de weg. De delen van de N18 zullen in beide richtingen afgesloten zijn van maandagavond 27 juni 20.00 uur tot dinsdagochtend 28 juni 05.00 uur. Rijkswaterstaat voert die nacht onderhoudswerkzaamheden uit aan de weg. Weggebruikers moeten gebruik maken van omleidingsroutes en rekening houden met extra reistijd.

Het doorgaande verkeer moet maandagnacht rijden via de N318 en de N319. Verkeer vanuit het noorden (N212) wordt omgeleid via de N312. De omleidingsroutes zullen ook worden aangegeven op informatieborden langs de weg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven