Nacompetitie: v.v. Reünie woensdag tegen AD’69


BORCULO – De nacompetitie dendert voort voor v.v. Reünie uit Borculo. Na de simpele zege van de Borculoërs afgelopen zondag tegen s.v. Kilder (3-0) gaat de ploeg van trainer Bert van Losser woensdag op bezoek bij AD’69. Het duel vangt aan om 19.00 uur in Aalten, de thuis basis van AD’69. De winnaar van het duel speelt zondag 19 juni de finale van de nacompetitie. Dat duel wordt dan op neutraal terrein afgewerkt. De winnaar van de finale speelt komend seizoen in de derde klasse. Voor VIOS Beltrum gaat de nacompetitie woensdag ook van start, daarvan was al bekend dat La Première uit Almelo de tegenstander zou zijn. 

Foto: Jelmer en Timo Bijenhof, zij maakten zondag hun debuut in het eerste van v.v. Reünie

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven