Prijzen voor Pasruiters op eigen concours


NEEDE – Tijdens Hemelvaartsdag en de dag erna werd op de Needse Berg een spring- en dressuurconcours georganiseerd door de Pasruiters. Verschillende Pasruiters wisten zich in de prijzen te rijden.

De volgende pony ruiters reden zich allemaal in de prijzen. Boukje Mengerink pakte met haar pony Spoekedammetje’s Dillan een eerste en een tweede prijs in de klasse B pony’s, categorie D/E. Britt Tijhuis werd met haar pony Nikki eerste in de klasse L2 pony’s, categorie A/B/C. In het springen behaalde de combinatie zowel in de 80 cm, als 90 cm, categorie C, een eerste prijs. Fajah Schurink reed zich opnieuw in de prijzen met haar pony Golden Star v.d. Schermeer’s Hof. Zij wisten tweemaal een eerste prijs in de klasse L2 pony’s, categorie D/E, te behalen. Rosalynn Roelink behaalde met haar pony Alex een eerste prijs in de 60 cm springen, categorie C.

Chantal Nijhof reed met haar paard Mon Ami naar een derde plaats in de B dressuur. Yvet Nijhof wist met haar paard Kalinka van ‘t Nachtegalehof ook een derde plaats te behalen in de L2 dressuur. In het springen deden Kim Zondag, Anneke Thuinte, Harm Rexwinkel en Gerard Jogems goede zaken. Kim Zondag won met haar paard Lexington Be Good een derde prijs in de 90 cm. Anneke Thuinte werd vierde met haar paard Montenegro Be Good in de 1.00 m. Harm Rexwinkel wist een eerste prijs met zijn paard Floor in de 1.10 m te behalen. Daarnaast werd de combinatie eerste tijdens de 40+ competitie in de klasse M. Gerard Jogems behaalde een tweede prijs in de 40+ competitie in de klasse BB.

Vragender
Tot slot reed Britt Riethorst samen met haar paard Lexus naar een tweede prijs in de klasse M1 en een vierde prijs in de klasse M2 dressuur tijdens het dressuurconcours in Vragender afgelopen weekend.

Foto Diede Schutten: Boukje Mengerink met haar pony Spoekedammetje’s Dillan. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven