Programma Pinksterkermis Noordijk


NOORDIJK – Na 2 jaar zijn ze er in Noordijk weer klaar voor. De Pinksterkermis in Noordijk beloofd ook dit jaar weer enorm veel feestplezier te worden. Het Pinksterfeest start op vrijdagmiddag 3 juni vanaf 14:30 uur, zoals al vele jaren met de spelletjes voor de basisschoolkinderen uit Noordijk. Deze vinden plaats op het feestterrein. Ter afsluiting van deze gezellige middag kunnen de kinderen gratis gebruik maken van de draaimolen.

Beste piraat
Ook dit jaar weer het Bedrijvenuurtje, aanvang om 17:00 uur. Kom ook gezellig met je collega’s na het feestterrein voor de vrijdagmiddagborrel en om het weekend in te luiden. ‘s Avonds in de tent gaat het feest om 20:00 uur van start met een “Piratenbattle”. Verschillende teams gaan strijden om de titel “beste piraat”.

Zaterdag
Zaterdagmiddag 4 juni om 14.30 uur starten de feestelijkheden met het inhalen van de schutterskoning, koningin vogelgooien dames en jeugdkoningin vogelschieten van 2019 olv muziekvereniging Concordia. Vanaf 15:30 uur begint het vogelschieten en diverse andere volksspelletjes, voorheen op maandag nu op zaterdag. Vanaf 18:00 uur is er een teenageparty /kinderdisco in de feesttent voor alle kinderen. Vanaf 22:00 uur zal de band “Black Tie Monkey Squad” optreden. Ze zijn eigenwijs, onvoorspelbaar, hebben irritant veel energie en zijn niet in een hokje te plaatsen. Uniek in hun soort en een lust voor het oog! “Want laten we eerlijk zijn… Luisteren doen we met onze ogen, toch?”. Zegt Lisette Slotboom van de organisatie. “Bereid je voor op de vocale hoogstandjes van een beeldschone zangeres met een gouden keeltje, een ras entertainer die zelfs de beveiliging en het barpersoneel “van-links-naar-rechts” weet te slepen en 4 bandleden die als enigste doel hebben: De harten van het (vrouwelijke) publiek veroveren!”. 

Zondag
Zondag 1e Pinksterdag staat in het teken van het beachvolleybaltoernooi en een trekkertoertocht voor oldtimers. Aanvang trekkertoertocht 10:30 uur, aanwezig 09:30 uur aanvang beachvolleybaltoernooi 12:30 uur, aanwezig 12:00 uur einde van het toernooi zo rond 17:00 / 17:30 daarna aansluitend tot 21:00 uur een after party met medewerking van “Half um Half”.

Maandag
Op maandag starten men om 10:30 uur met het Noordijkse ontbijtbuffet onder leiding van Bakkerij Stroet. Aansluitend breekt het spektakel los met Noordijk Got Talent. Wie wint de titel beste talent van Noordijk? In de tent speelt ’s middags de band “Melrose”. Met een waanzinnig supervette show verovert de band Melrose heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend. The Ultimate Party Tour 2022 The Next Step gaat werkelijk als een speer; een spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL. De gehele maandag is ook zoals vanouds de toegang weer gratis. Het beloofd weer een ouderwets mooi Pinksterfeest te worden met voor elk wat wils. “We zien u graag allemaal op 3, 4, 5, en 6 juni tijdens Pinksteren 2022!”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven