REGIO8 maakt hitlijst van Achterhoekse bodem


ACHTERHOEK – REGIO8 is op zoek naar de meest geliefde en gedraaide muziek uit de Achterhoek. Luisteraars wordt gevraagd om drie favoriete nummers uit de regio vóór 1 september in te sturen, waarna de uiteindelijke lijst in het najaar op de radiozender komt. In samenspraak met dj’s en luisteraars is een lijst opgesteld met in totaal driehonderd liedjes. Naast gebruikelijke namen als Normaal, Boh Foi Toch en Suzan en Freek, hebben ook regionale helden als Tinus Hoekstra, De Boetners en de Barghse Jonges een plek gekregen. Iedereen kan eenmaal per e-mailadres een voorkeur van drie nummers doorgeven. In het najaar worden alle stemmen bij elkaar opgeteld, waarna de hitlijst in het najaar op de Achterhoekse radio te beluisteren is.

Favoriete single
De gekozen driehonderd nummers maken niet automatisch onderdeel uit van de uiteindelijke lijst. Als een favoriete single niet tussen de opties staat, is het ook mogelijk om zelf een voorkeur aan te dragen. Via een invulformulier kan iedereen een keuze doorgeven. 

Door REGIO8

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven