SEN’76 krijgt geen subsidie voor onderhoud en beheer muziekkoepel


NEEDE – De SEN’76 (Stichting Evenementen Neede) heeft een subsidieaanvraag ingediend bij de gemeente Berkelland voor de gemaakte onkosten voor het onderhoud en beheer van de muziekkoepel en de loods. Dit ter compensatie van het exploitatietekort op de boekjaren 2020 en 2021, veroorzaakt wegens het tweemaal niet kunnen doorgaan van de jaarlijkse zomerfeesten door de coronacrisis. De gemeente heeft echter besloten de subsidie aanvraag af te wijzen. “Wij hebben als gemeente geen grond om de subsidieaanvraag te verlenen”. Zo laat portefeuillehouder Joost van Oostrum weten.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “SEN’76 krijgt geen subsidie voor onderhoud en beheer muziekkoepel”

  1. ach ja het is niet in borkulo had het ding gestaan in de hoofdstad Borculo dan was die subsidie aanvraag wel goed gekeurd

  2. Ikweetwatjijdeed

    Er wordt al veel te veel subsidies gegeven onder het mom van corona. Huishoudens wordt geacht een reserve potje te hebben (ook volgens nibud) en verenigingen en bedrijven staan meteen klaar met het handje ophouden.
    Ook zij er de laatste jaren teveel grote feesten in de gemeente met tot diep in de nacht die dreunende bas. En altijd onder het mom van ach het is maar één keer per jaar, ja maar tel ze allemaal eens op.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven