Sportochtend Zone.college Borculo


BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties in Borculo. De organisatie van de sportonderdelen was in handen van de Sport Federatie Berkelland in samenwerking met het Zone.college. Er werden verschillende sporten gedaan schermen door schermtrainer Georges Derop, tennis bij ABTC de Wildbaan, ATB, suppen bij Ultimate Adventures, hip hop door Femke Rijks, touwtrekken bij TTV Heure, fitness bij Sport & Health Center Bodycheck, schieten bij SV Diabolo en golfen op de ijsbaan Borculo. Er waren drie rondes van 1 uur en elke ronde deden er ongeveer 120 leerlingen van 1e, 2e en 3e jaars mee. Ondanks het warme weer deden de leerlingen enthousiast mee aan alle onderdelen. Alle sportverenigingen en trainers worden bedankt voor hun medewerking. Kijk voor de foto’s op de facebookpagina van de Sport Federatie Berkelland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven