Succesvol NK klootschieten voor Suzan Zieverink uit Ruurlo

RUURLO – Suzan Zieverink uit Ruurlo deed dit weekend mee aan het Nederlands Kampioenschap klootschieten georganiseerd door klootschietvereniging Zwolle. Het werd een zeer succesvol weekend voor haar.

Eerste keer
“Vandaag na drie jaar was het weer zover, de nederlandse kampioenschappen klootschieten! Voor het eerst mocht ik bij de dames mee doen”. Zei Suzan zondagavond na afloop van de wedstrijden. De erelijst was dan ook imposant te noemen. Op de onderdelen allround, straat en zetten werd ze eerste en pakte ze dus goud, op het onderdeel veld legde ze beslag op de zilveren medaille. “Ongelofelijk trots op mezelf en blij met het behaalde resultaat! Patrick bedankt voor de begeleiding, deze winst hebben we samen behaald! Daarnaast de andere winnaars van vandaag gefeliciteerd! & tot volgend jaar!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven