Succesvolle eerste avondvierdaagse in Gelselaar

GELSELAAR – Afgelopen week werd er voor het eerst een avond wandelvierdaagse gehouden in Gelselaar. De organisatie kan met 130 deelnemers terugkijken op een geslaagd evenement. Het weer zat mee, soms was het haast te warm. “Donderdag was een warme dag, voor de deelnemers aan de 7 kilometer was dat veruit de zwaarste avond”. Laat Manon te Velthuis van de organisatie weten.

Meer dan voetbal
Voetbalvereniging EGVV tekende voor de organisatie. “We zijn de afgelopen jaren een weg ingeslagen om meer breedtesport aan te bieden”. Zegt voorzitter Ronald Reurink. “We willen als vereniging laten zien dat we meer dan voetbal alleen zijn. Na de fusie met gymnastiek en volleybalvereniging DIO kwamen er al een aantal sporten naar ons toe. In de afgelopen periode heeft een, daarvoor in het leven geroepen werkgroep, het sportaanbod bij EGVV verder uitgebreid. Zo werden er meerdere clinics georganiseerd van steeds tien weken. Op die manier konden deelnemers kennismaken met sporten als  Yoga, bootcamp en kickboksen”.

Smaakt naar meer
Door het grote aantal deelnemers en de reacties van de deelnemers smaakt de avondvierdaagse naar meer. “We gaan nog in alle rust evalueren, maar we zijn erg enthousiast”. Zegt Manon. Deelnemers konden kiezen uit twee routes, 3 en 7 kilometer. Onderweg was er een pauze moment waarbij de deelnemers iets lekkers aangeboden kregen. Op dinsdag een ijsje van Diepvriesman Bert Hondorp, op woensdag een appel van de Groente Broertjes, op donderdag krentenbollen van Bakker Stroet en op vrijdag koffie, thee en ranja. Bij de finish waren er bloemen voor alle deelnemers, deze werden aangeboden door Bloembinderij De Scholte. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven