Synagoge Borculo open op zaterdagen in juli en augustus

BORCULO – Op alle zaterdagen in de maanden juli en augustus, m.i.v. zaterdag 2 juli, opent de synagoge in Borculo haar deuren gastvrij voor bezoekers. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom en wordt in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in de synagoge en het daarnaast gelegen mikwe, het rituele badhuis. Bestuursleden van de Stichting Synagoge Borculo en een aantal stadsgidsen zijn aanwezig om, wanneer daarom wordt gevraagd, het verhaal te vertellen dat verbonden is met de geschiedenis van de joden in Borculo door de eeuwen heen. De toegang is gratis, een gift wordt zeer gewaardeerd.

Voor informatie over alle andere activiteiten, zie activiteiten.synagogeborculo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven