Taj uit groep 7 van OBS De Marke heeft koningin Maxima ontmoet


NEEDE – Stichting Petje af had op donderdag 9 juni haar 15 jarig jubileum en vierde dit met een congres en een werkbezoek van Koningin Maxima.
Taj uit groep 7 van OBS De Marke uit Neede was erbij. Taj mocht helpen met het organiseren van het congres. Zo heeft ze, samen met de andere kinderen, 200 congresgasten ontvangen en geholpen bij de uitgifte van drankjes. Taj presenteerde een fotocollage aan de koningin waarbij ze vertelde wat later graag wil worden. Ze vond het heel bijzonder om de koningin te ontmoeten want dat maak je niet vaak mee.
 

Kansengelijkheid
Stichting Petje af zet zich al 15 jaar in voor kansengelijkheid. Ook nu is kansengelijkheid nog steeds een erg actueel onderwerp. De stichting biedt wekelijks een praktijkgericht programma aan en zorgt ervoor dat ze in aanraking komen met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. Op deze manier biedt de stichting kansen aan kinderen tussen de 10 en 14 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Meer informatie is te vinden via https://petjeaf.nl/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven