Tropische omstandigheden tijdens NK Touwtrekken in Eibergen

EIBERGEN – Zaterdag streden in Eibergen tijdens het NK touwtrekken zowel de heren als de dames in diverse gewichts klasses om de titels. Teams uit de buurt zoals TTV Heure (Borculo), VIOS Bisons Beltrum en TTV Eibergen. Het deelnemersveld was kleiner dan andere jaren, corona heeft de clubs geen goed gedaan afgelopen 2 jaar hoewel Eibergen zelf hierdoor geen leden heeft verloren. Ondanks dat touwtrekken populair is in vooral Oost Nederland komen de teams uit heel Nederland zoals o.a. Monnickendam , Streefkerk en Gelderswoude om er een paar te noemen. In de mixklasse werd door Eibergen een 2e plaats behaald. In 2024 organiseerd TTV Eibergen een groot internationaal toernooi. Het EK wordt binnenkort in Holten gehouden door OKIA Holten. Er wordt gestreden in diverse gewichtsklasses zoals 540 en 620 heren en 420 dames klasse.

Foto’s Henk Klein Hazebroek 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven