Viscafé Ruurlo geeft kaarten voor Reurpop weg

RUURLO – Viscafé Ruurlo doet wéér een oproep.. “We hebben de vorige keer maaltijden weggegeven aan gezinnen die het moeilijk hebben en of in een moeilijke situatie zitten. We zijn heel trots op wat we bereikt hebben, en naar aanleiding van onze aktie hebben veel gasten en klanten ons een donatie gegeven, die wouden we graag een goede plek geven”. Zegt ondernemer Said Bahadi.

Daarom geeft hij dit keer 12  entreekaarten weg aan mensen die het ook graag Reurpop willen bijwonen. Het zijn 12 kaarten voor zondag 12 juni en die dag is voor gezinnen. Bovendien zal elk persoon 5 munten krijgen om iets te eten & drinken! Mocht u iemand kennen of bent u een ouder die met zijn kinderen en partner naar Reurpop wil stuur dan een whatsapp bericht naar Said via +31626866443

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven