Volledig andere tent tijdens komende Septemberfeest in Borculo

BORCULO – Tijdens het komende Septemberfeest in Borculo zal er een volledig ander soort tent op de Veemarkt worden geplaatst. Grootste verschil zal het open karakter van de tent zijn met een grote luifel aan de voorzijde en kleinere aan de zijkanten. Afgelopen zaterdag presenteerde de organisatie de nieuwe tent aan omwonenden en ondernemers aan het marktplein.

Beleving
“Je krijgt een totaal andere sfeer en beleving omdat je van alle kanten de tent in kan kijken en de kleur geeft ook sfeer”. Ze laat Hanjo Willems de voorzitter van de Borculose Septemberfeesten weten. “Deels zal de indeling van het plein wat anders zijn, maar geen grote ingrepen”. Het Septemberfeest in Borculo zal dit jaar plaats vinden van 31 augustus tot en met 4 september. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven