Weerpraatje: Opnieuw warm en (eerst nog) droog

BERKELLAND – Zoals in het vorige weerpraatje verwacht, heeft de Achterhoek de eerste tropische dag dit jaar met meer dan 30 graden te pakken. De verschillen waren groot in Nederland met op de Wadden amper 15 graden en in Zuid-Limburg bijna 35 graden. Inmiddels is het flink afgekoeld. De komende week wordt haast een kopie van de vorige. Opnieuw stijgt de temperatuur flink en op donderdag kan het mogelijk weer tropisch worden. Daarna weer afkoeling, mogelijk gepaard gaande met flinke (onweers)buien. Voor het volgende weekeinde en de daaropvolgende week wordt de verwachting onzeker met zowel opnieuw kans op (heel) warm weer alsook een wat aangenamer weertype met normale temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Al met al een typisch Nederlands zomerweertje.

Weerpraatje wordt verzorgd door onze Berkellandse weerman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven