Wijziging locatie Pinksterviering Berkellandse Kerken


BORCULO – Op pinkstermorgen, 5 juni a.s., organiseren de PKN-gemeenten PG De Wijngaard, PG Eibergen-Rekken en PG Neede het Pinksterfeest in een gezamenlijke dienst. Het thema voor deze dienst is: Spraakverwarring Tijdens de dienst wordt de muziek verzorgd door CMV Accoord. Voorgangers zijn: ds. Wilma Onderwaater , ds. Co Janssen en ds. Jan Struik. Er is oppas voor de jongsten.

Wijziging locatie
In verband met de te verwachten weersomstandigheden word de dienst gehouden in Het Muziekcentrum te Borculo, Haarloseweg 7, 7271 BV. De dienst begint om 10:30 uur, maar vanaf 10:00 uur is er al gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje. Er staan bussen waarin een bijdrage gedaan kan worden voor het werk van het Bijbelgenootschap, voor het verspreiden van de Bijbel in vreemde talen. En voor de gemaakte kosten. De dienst is online te volgen via de website van PG De Wijngaard. Ga naar www.pgdewijngaard.nl en klik vervolgens om ‘Meekijken’

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven