Zomerconcert Excelsior Eibergen


EIBERGEN – Het jeugdorkest van muziekvereniging Excelsior Eibergen houdt op zondag 3 juli een Zomerconcert bij het Muldershuis in Eibergen. Het C- en B-orkest spelen een afwisselend programma met vrolijke muziek. Zo kan het publiek genieten van zomerse muziek met ‘Hot Latin’ en ‘Sun is Shining’, maar ook van ‘A Mozart fest’ en filmmuziek uit Game of Thrones.

Afscheid
Tevens is dit Zomerconcert het laatste concert van dirigente Manon Zwagerman. De afgelopen zeven jaar stond zij met veel plezier voor ons jeugdorkest. Na de zomervakantie zal het C- en B-orkest met een nieuwe dirigent verder gaan. Het zomerconcert begint zondag 3 juli om 11.00 uur en zal een klein uurtje duren. Excelsior Eibergen hoopt op prachtig weer en iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen luisteren! Lijkt het jou nou ook leuk om muziek te maken bij onze vereniging of een instrument uit te proberen? Kijk voor meer informatie op www.excelsioreibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven