Bk Sushi en ‘t Vierspan gaan samen verder

BORCULO – BK Sushi en ‘t Vierspan gaan samenwerken. Dat maken beide ondernemers van de Borculose horecabedrijven dinsdagavond kenbaar op Facebook. “Ondernemen is schakelen, en soms loslaten om er uiteindelijk sterker uit te komen”.

Toekomst
”Wij gaan onze krachten bundelen in deze onzekere tijd, waar personeel schaars is en waar we onze kwaliteit willen waarborgen. Dit gaat betekenen dat we vanaf heden tijdelijk stoppen met de take away sushi. Op korte termijn gaan wij veranderingen doorvoeren in onze keuken, om de verkoop van sushi in de toekomst bij ‘t Vierspan mogelijk te maken. Samen met ons enthousiaste team hopen wij u nog lang van dienst te mogen zijn”.  Aldus Pravinath, Arjan en Jennefer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven