De Berkelzangers actief door de hele Achterhoek


BORCULO – Na concerten dit voorjaar in o.a. Zelhem en Groenlo zullen De Berkelzangers uit Borculo zich de komende maanden vaak laten horen in de omgeving. Dinsdagavond 9 augustus is er deelname aan de korenavond van de Reurlse zommerdagen op het Kerkplein in Ruurlo. Ook uit die omgeving komen veel leden. Mannen met belangstelling voor gezellige en afwisselende zang met begeleiding van een eigen orkest, een mooie gelegenheid te luisteren en wellicht zich aan te melden als zanger bij het koor. Verder zijn er optredens op de zondagmiddagen 4 september bij de Halse dag in Halle, 25 september in de feesttent in De Veldhoek, 6 november gezamenlijk met het grote Seniorenorkest de Achterhoek in Borculo en 27 november bij de Pelkwijk in Winterswijk.
Voor verdere informatie over de vereniging zie www.deberkelzangers.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven