Erik Huijsmans erelid k.v. Olympia’22


BORCULO – Woensdagavond vond in de kantine van korfbalvereniging Olympia’22 Borculo de algemene ledenvergadering plaats, hiermee werd ook het seizoen 2021/2022 afgesloten. “Het is een prachtig seizoen geweest met als hoogtepunten vele kampioenschappen, aanleg kunstgrasvelden en natuurlijk het 100 jarig bestaan”. Laat de club weten.

Erelid
Erik Huijsmans stopt na 11 jaar als voorzitter en geeft de hamer door aan Herwin te Brinkhof.  Het bestuur heeft Erik voorgedragen tijdens de ALV als erelid van KV Olympia’22 en onder luid applaus is deze voordracht aangenomen. Esther Smeenk nam ook afscheid als bestuurslid na 7 jaar en voor haar is ook een opvolger gevonden in de persoon van Martin Textor.

Olympiaan van het jaar
Elk jaar wordt de ‘Olympiaan van het jaar’ gekozen en dit jaar is dat Marieke Timmerije geworden. Marieke Bannink en Michelle Huijsmans werden bedankt voor hun jarenlange inzet voor de pepernotenactie en Elles Huinink voor de inzet achter de schermen m.b.t. de kunstgrasvelden.

Dan waren er nog 14 jubilarissen:
15 jaar lid: Tim Huijsmans, Josee Voogd en Marjolijn van der Zaag.
25 jaar lid: Herwin te Brinkhof, René Smeenk, Edwin Textor, Astrid Schuurman, Marieke vd Cruijsem en Marieke Bannink.
40 jaar lid: Gerrit Gönning, Karin te Brinkhof, Simone Barmentlo en Annemarie Fukkink.
50 jaar lid: Jan Huijsmans.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven